Logo
Nedaří se Vám objednat? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

Zbozi.cz

   Děkujeme Vám předem, že nákup následně ohodnotíte.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti 

 

Produkty společnosti PROMEDIJEK s.r.o. můžete také nalézt ve srovnávači zboží portálu Zbozi.cz. Společnost provozující srovnávač zboží Zbozi.cz, následně odesílá jménem našeho e-shopu oblibenakosmetika.cz dotazník spokojenosti, který slouží k vytvoření objektivního hodnocení kvality našich služeb a vypovídá o naší důvěryhodnosti pro potencionální zákazníky.

 

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

  • emailovou adresu

  • informace o zakoupeném zboží

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

 

  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 230 dní a to za účelem:

 

  • zaslání dotazníku pro zjištění zákaznické spokojenosti s nákupem

  • hodnocení zboží zakoupeném v e-shopu

 

  Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

 

  • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Praha 5, Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 15000, IČ 26168685, DIČ CZ26168685

 

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části našeho webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat.

Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v e-mailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zbozi.cz.

 

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti

  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Bulharská kosmetika Rose of Bulgaria Bulharská kosmetika Regina Roses Kosmetika s bulharským jogurtem Bulharská kosmetika edice Royal Rose Bulharská kosmetika Herbs of Bulgaria Bulharská kosmetika bílá růže Diamond Rose Magnum manikúra a pedikúra Přírodní hygienické pomůcky, dřevěné hřebeny Magnum Natural Lanaform Rio BeurerAvia Pullach Hof 

Dopravci

Doprava eshop oblíbená kosmetika

Naše provozovna k osobnímu odběru

Markušova 1634/6

Praha 11

Pondělí -------- 17:30 - 19:30
Úterý9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Středa9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Čtvrtek9:00 - 11:0015:00 - 18:30
PátekZAVŘENO 

 

Více informací kde nás najdete

Kontakt
Logo
Oblíbená kosmetika.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.