Logo
Nedaří se Vám objednat? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Marketingové cookies
Marketingové cookies

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Prodávající“ nebo „Správce“) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - dále jen „Nařízení“) k užívání souborů cookies na této webové stránce oblibenakosmetika.cz.

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)

 

Souhlas udělujete pro zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

 

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU (servery na území EU).

 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

  • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

  • Poskytovatel služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

  • Poskytovatel služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

Marketingové soubory můžete také upravit pomocí odkazu ve spodní části stránek.

 

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • vznést kdykoliv námitku se zpracováním osobních údajů, toto bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu,

  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Název cookie

Expirace

Účel cookie

sid

29 dní

Slouží k měření konverzí,

Remarketingu na Seznam.cz

IDE

1 rok

Marketingový nástroj Google Ad

Bulharská kosmetika Rose of Bulgaria Bulharská kosmetika Regina Roses Kosmetika s bulharským jogurtem Bulharská kosmetika edice Royal Rose Bulharská kosmetika Herbs of Bulgaria Bulharská kosmetika bílá růže Diamond Rose Magnum manikúra a pedikúra Přírodní hygienické pomůcky, dřevěné hřebeny Magnum Natural Lanaform Rio BeurerAvia Pullach Hof 

Dopravci

Doprava eshop oblíbená kosmetika

Objednané zboží si můžete vyzvednout osobně v naší provozovně

Markušova 1634/6
Praha 11

Provozovna Oblíbená kosmetika.cz

Kontakt
Logo
Oblíbená kosmetika.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.