Logo
Nedaří se Vám objednat? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.07.2019
Naše vzorková prodejna k osobnímu převzetí objednaného zboží
Naše provozovna k osobnímu odběru, vzorková prodejna Objednané zboží na našem e-shopu si můžete bez poplatku vyzvednout v naší prov... číst celé
06.04.2019
Nákup ze dvou e-shopů za jednu cenu dopravného
Vážení zákazníci, pokud provedete u nás nákup a současně provedete nákup na našem druhém eshopu Zdravotnické potřeby, sloučíme Vám zásilky do jedné z... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Výrobci Výrobci
O výrobcích produktů, které u nás můžete zakoupit. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely odstoupení od smlouvy 

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • číslo bankovního účtu, pokud je uvedeno

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • odstoupení od smlouvy

 

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro plnění z kupní smlouvy, pokud došlo k uzavření kupní smlouvy mezi vámi a prodávajícím. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro plnění ze smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účelyoprávněných zájmů správce.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 

Zpracování osobních údajů je prováděno společností PROMEDIJEK s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

 

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice 

    • Poskytovatel účetního a daňového servisu Precedens s.r.o., se sídlem Křišťanova 19/1788, 130 00, Praha 3.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Dopravci

Doprava eshop oblíbená kosmetika

Naše provozovna k osobnímu odběru

Markušova 1634/6

Praha 11

Pondělí -------- 17:30 - 19:30
Úterý9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Středa9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Čtvrtek9:00 - 11:0015:00 - 18:30
PátekZAVŘENO 

 

Více informací kde nás najdete

Kontakt
Logo
Oblíbená kosmetika.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.