Vážení zákazníci, s ohledem na vyhlášení nouzového stavu a potřebu minimalizace zdravotních rizik, není možné v tomto čase predikovat k jakým změnám dojde u jednotlivých dopravců a která výdejní místa zůstanou přístupná veřejnosti k převzetí zásilek. V této kritické době nejsme také schopni garantovat termíny odeslání zboží, ačkoliv se snažíme o co nejrychlejší vyexpedování.

Aktuální změny 

 

Logo
Nedaří se Vám objednat? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Naše provozovna k osobnímu odběru

 

Aktuální informace v souvislosti s opatřeními v době koronavirové pandemie

 

Vážení zákazníci,

předem se Vám velmi omlouváme za možná pozdní doručení Vašich zásilek, jelikož nejsme v této kritické době schopni garantovat termíny dodání.

V současnosti není možné dopravci platit dobírku v hotovosti. I přesto, že jsme Vám prozatím ponechali možnost platit dobírku u některých dopravců platební kartou, zvolte raději možnost platby předem na náš účet, předejdete tak komplikacím v případě možného nového opatření dopravců ohledně vydání zásilky, jelikož stav se neustále mění a co platí dnes, nemusí platit zítra.

Naše provozovna zůstává v otevírací době otevřena pro veřejnost i po dobu státem vyhlášené karantény.

Prosíme Vás, vstupujte do provozovny s rouškou, a pokud možno po jednom, z důvodu malého prostoru.

Provozovnu pravidelně dezinfikujeme, abychom předešli možné nákaze koronavirem.

Velice děkujeme za Vaši ohleduplnost a pochopení.

Přejeme Vám hodně zdraví 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely odeslání kontaktního formuláře

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

  • emailovou adresu

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zaslání odpovědi na Váš dotaz 

 

   Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

  • odpovědi na Váš dotaz, zaslaný prostřednictvím kontaktního formuláře

 

  • Zpracování osobních údajů je prováděno společností PROMEDIJEK s.r.o., tedy správcem osobních údajů.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 

   Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Bulharská kosmetika Rose of Bulgaria Bulharská kosmetika Regina Roses Kosmetika s bulharským jogurtem Bulharská kosmetika edice Royal Rose Bulharská kosmetika Herbs of Bulgaria Bulharská kosmetika bílá růže Diamond Rose Magnum manikúra a pedikúra Přírodní hygienické pomůcky, dřevěné hřebeny Magnum Natural Lanaform Rio BeurerAvia Pullach Hof 

Dopravci

Doprava eshop oblíbená kosmetika

Naše provozovna k osobnímu odběru

Markušova 1634/6

Praha 11

Pondělí -------- 17:30 - 19:30
Úterý9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Středa9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Čtvrtek9:00 - 11:0015:00 - 18:30
PátekZAVŘENO 

 

Více informací kde nás najdete

Kontakt
Logo
Oblíbená kosmetika.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.