Logo
Nedaří se Vám objednat? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely odeslání kontaktního formuláře

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

  • emailovou adresu

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zaslání odpovědi na Váš dotaz 

 

   Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

  • odpovědi na Váš dotaz, zaslaný prostřednictvím kontaktního formuláře

 

  • Zpracování osobních údajů je prováděno společností PROMEDIJEK s.r.o., tedy správcem osobních údajů.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 

   Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Bulharská kosmetika Rose of Bulgaria Bulharská kosmetika Regina Roses Kosmetika s bulharským jogurtem Bulharská kosmetika edice Royal Rose Bulharská kosmetika Herbs of Bulgaria Bulharská kosmetika bílá růže Diamond Rose Magnum manikúra a pedikúra Přírodní hygienické pomůcky, dřevěné hřebeny Magnum Natural Lanaform Rio BeurerAvia Pullach Hof 

Dopravci

Doprava eshop oblíbená kosmetika

Objednané zboží si můžete vyzvednout osobně v naší provozovně

Markušova 1634/6
Praha 11

Provozovna Oblíbená kosmetika.cz

Kontakt
Logo
Oblíbená kosmetika.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.