Vážení zákazníci, s ohledem na vyhlášení nouzového stavu a potřebu minimalizace zdravotních rizik, není možné v tomto čase predikovat k jakým změnám dojde u jednotlivých dopravců a která výdejní místa zůstanou přístupná veřejnosti k převzetí zásilek. V této kritické době nejsme také schopni garantovat termíny odeslání zboží, ačkoliv se snažíme o co nejrychlejší vyexpedování.

Aktuální změny 

 

Logo
Nedaří se Vám objednat? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Naše provozovna k osobnímu odběru

 

Aktuální informace v souvislosti s opatřeními v době koronavirové pandemie

 

Vážení zákazníci,

předem se Vám velmi omlouváme za možná pozdní doručení Vašich zásilek, jelikož nejsme v této kritické době schopni garantovat termíny dodání.

V současnosti není možné dopravci platit dobírku v hotovosti. I přesto, že jsme Vám prozatím ponechali možnost platit dobírku u některých dopravců platební kartou, zvolte raději možnost platby předem na náš účet, předejdete tak komplikacím v případě možného nového opatření dopravců ohledně vydání zásilky, jelikož stav se neustále mění a co platí dnes, nemusí platit zítra.

Naše provozovna zůstává v otevírací době otevřena pro veřejnost i po dobu státem vyhlášené karantény.

Prosíme Vás, vstupujte do provozovny s rouškou, a pokud možno po jednom, z důvodu malého prostoru.

Provozovnu pravidelně dezinfikujeme, abychom předešli možné nákaze koronavirem.

Velice děkujeme za Vaši ohleduplnost a pochopení.

Přejeme Vám hodně zdraví 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • emailovou adresu
Emailová adresa bude zpracována za účelem:

 

  • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele

 

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

 

  • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním e-mailu na kontaktní adresu info@oblibenakosmetika.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém e-mailu Hlídacího psa.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes

    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Bulharská kosmetika Rose of Bulgaria Bulharská kosmetika Regina Roses Kosmetika s bulharským jogurtem Bulharská kosmetika edice Royal Rose Bulharská kosmetika Herbs of Bulgaria Bulharská kosmetika bílá růže Diamond Rose Magnum manikúra a pedikúra Přírodní hygienické pomůcky, dřevěné hřebeny Magnum Natural Lanaform Rio BeurerAvia Pullach Hof 

Dopravci

Doprava eshop oblíbená kosmetika

Naše provozovna k osobnímu odběru

Markušova 1634/6

Praha 11

Pondělí -------- 17:30 - 19:30
Úterý9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Středa9:00 - 11:0015:00 - 18:30
Čtvrtek9:00 - 11:0015:00 - 18:30
PátekZAVŘENO 

 

Více informací kde nás najdete

Kontakt
Logo
Oblíbená kosmetika.cz
PROMEDIJEK s.r.o.
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.